Jurist med inkassotillstånd – effektiva lösningar

Datainspektionen har enligt beslut den 13/2 – 2013 funnit att jag har den kompetens och erfarenhet som krävs för att bedriva inkassoverksamhet på ett sakkunnigt och omdömesgillt sätt. Detta innebär att jag nu kan erbjuda mina klienter fullständiga lösningar på de vanligaste rättsliga problem som möter mindre företag idag, bland vilka man hittar obetalda fakturor.

Som jurist kan jag hjälpa ditt företag med obetalda skulder som kanske inte är lika enkla att bedöma och driva in som normala fordringar eller som kanske uppgår till större belopp. Det kan röra situationer där borgen eller pant är inblandat eller specialfall där styrelsen är personligt betalningsansvarig. Klicka här för mer information.

 

 


Visste du att...

  • Bara för att aktiebolaget du fakturerat har gått i konkurs betyder det inte alltid att du inte får betalt. I vissa fall tillåter lagen dig att stämma styrelsen och få betalt av dem personligen.
  • Enligt lagen är alla åtgärder som någon utför för att driva in sin egen eller någon annans fordran en inkassoåtgärd som regleras av gällande lag. Det är alltså inte bara inkassoföretag som omfattas.